Wandel Coaching

Wandelcoaching voor “ont-wikkeling”

Mijn aanpak in het coachen start met de kracht van de natuur. De beste gesprekken ontstaan vaak tijdens een wandeling in de buitenlucht. Wandelen werkt stress verlagend en de natuur doet ons goed. Dat geldt óók voor coach gesprekken.

Steeds meer coaches, psychologen, psychiaters en zelfs artsen omarmen het wandel coachen. Dat is niet verwonderlijk want onderzoek wijst uit dat wandel coaching werkstress en burn-out klachten vermindert. Ook wordt het werkplezier en zelfvertrouwen vergroot. De corona pandemie heeft het wandel coachen nog eens in een stroomversnelling gebracht, omdat het de veiligste manier is om live iemand te ontmoeten.

Het wandelen/coachen vindt plaats in het bos en duingebied van Soest en omgeving.

“Alles wat jij meegemaakt hebt in jou leven is een deel van jou (bewust of onbewust) en maakt jou tot wie jij nu bent, in je hoofd en je lichaam.”

Daarom geloof ik in persoonlijke groei vanuit een compleet beeld. De verbinding met je denken, je lichaam en je ziel is belangrijk. Omdat deze delen niet los van elkaar staan, maar één geheel zijn. Jij bent dat alles.

In de praktijk betekent dat, dat je leert te begrijpen wat je blokkeert, voelt en ervaart. Bewust luisteren en leren van je lichaam en je innerlijke stem. Van alles wat je waarneemt kan je leren het te duiden, zodat jij op jou gevoel kan vertrouwen en hieruit bewust kan handelen.

Dit probeer ik stap voor stap met jou te “ont-wikkelen”. Bel me als je denkt dat dit jou helpt in je proces van het leven.